У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Новини

Гурт DILEMMA випустили прощальний кліп і оголосили про закриття проекту

Гурт DILEMMA випустили прощальний кліп і оголосили про закриття проекту

21 грудня 2020
Музиканти популярного українського паті-гурту пояснили, чому прийняли рішення закрити проект.
 
18 грудня на офіційному YouTube-каналі гурту DILEMMA вийшов новий відеокліп на пісню «Диско Шар». Це відео стало своєрідним прощальним подарунком для всіх шанувальників групи.
 
Джей (Євген Бардаченко): – Пісня «Диско Шар» написана в кращих традиціях легкого фанку – танцювальна, весела, радісна. Кожен раз, коли слухаю, стає тепло всередині! Ми, як гурт, все наше творче життя несли радість, веселощі, яскраву музику і вибрали останньою пісньою саме «Диско Шар», тому що в ній зібрано все те, про що була наша група, тільки у більш елегантній формі. Вся моя юність пройшла пліч-о-пліч із гуртом. Це не життя, а фантастика! Мені здається, що сам гурт DILEMMA – це вічна молодість.
 
Ніка Маніка: – Коли ми приступили до створення пісні «Диско Шар», то не здогадувалися, що вона стане нашою «лебединою». Це було рік тому, тоді у нас починався тур «#SHALENII» і ми були в нескінченному вирі подій, концертів, зйомок …
 
 
 
За період свого існування гурт DILEMMA пережили і злети, і падіння. Їх історія почалася в 2002 році, а хіти «Эй, бейба», «Згадаю день» співала вся країна. У 2013 році музиканти оголосили про розпад групи, але в 2017, переживши трансформацію, артисти підписали контракт з лейблом Kontramarka і продюсером Олександром Порядченко, змінили стиль і склад учасників, і знову увірвалися до музичного простору країни з хітом «Тілом тряси». До групи приєдналася нова вокалістка Ніка Маніка і саунд-продюсер Томаш Лукач, а після виходу трека артистів запросили взяти участь у Національному відборі на Євробачення. У 2019 після приголомшливої ​​прем’єри треку «Шаленій» Джей і компанія анонсували вихід нового альбому #SHALENII, що став першим великим релізом гурту після тріумфального повернення на сцену. Після чого DILEMMA вирушила у всеукраїнський тур.
 
Здавалося б, музиканти досягли всього, про що мріяли – вся країна співала їх пісні, тисячі шанувальників зустрічали артистів у переповнених клубах і концертних майданчиках, вони перебували на піку своєї популярності і в цей момент прийняли непросте рішення закрити гурт. Про те, чому проект DILEMMA закривається і що буде далі, артисти розповіли в офіційній заяві.
 
 
 
Джей (Євген Бардаченко): – На все є свій час і свій термін. В кінці цього року я почав чітко відчувати, що виступи на сцені мені не приносять колишню радість, та взагалі артистична діяльність мені перенаситилася. Більш того, я вже кілька років як працюю з іншими артистами в якості саундпродюсера та сонграйтера! Тому, я вирішив не опиратися почуттям і озвучив свої думки команді.
 
Олександр Порядченко (продюсер групи): – Нашою першою спільною роботою став кліп «Тілом тряси», який за дуже короткий час переглянули понад 2,5 млн. людей. А після, з супер-хітом “На паті”, нас запросили спробувати свої сили на національному відборі конкурсу Євробачення і ми прийняли рішення знайти солістку до гурту.
Після були треки «Шаленій» і «Камікадзе», які стали, наче ковток свіжого повітря в музичній індустрії країни. Вони звучали всюди – на всіх радіостанціях, на будь-якій вечірці. Ми вирушили у великий тур по містах України і в кожному місті нас зустрічали заповнені зали, а люди в прямому сенсі слова «шаленіли» під треки DILEMMA. Я ніколи не забуду вираз обличчя Джея, коли після довгої перерви він вийшов на сцену Арени Львів і його зустрічав переповнений зал, що підспівували нові пісні.
Це були продуктивні три роки. Ми отримали нагороду музичної премії «Золота Жар-Птиця» в номінації «Прорив року», ми випустили альбом, до якого увійшло 15 треків, ми проїхалися сотнями міст. Я пишаюся своєю роботою з гуртом DILEMMA. І наразі ми закриваємо цю сторінку, але тільки для того, щоб відкрити нову.
 
Останній кліп гурту DILEMMA «Диско Шар» можна подивитися на офіційному You-Tube каналі.