У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Запорізький ТЮГ

вул. Незалежної України, 55А
Запорізький академічний обласний український музично-драматичний театр імені В. Г. Магара-це повна назва театру в Запоріжжі, який більш відомий під назвою театр ім. Щорса.
 
Нині колектив театру складається з професійних акторів, а постановки театру не раз отримували нагороди, премії та призи на багатьох театральних фестивалях. У трупі є також молоді випускники Запорізького національного університету. У театрі працює композитор і заслужений діяч мистецтв України Лілія Гринь.
 
Театр є лауреатом республіканських, всесоюзних, міжнародних фестивалів, що проводилися в Києві, Львові, Москві, Харкові. Театр не раз отримував нагороди всеукраїнських театральних фестивалів, він є лауреатом фестивалю»Театральний Донбас—2004". У 2007, 2009 рр.театр визнаний кращим на відкритому фестивалі театрів для дітей та юнацтва «ТЮГ-2007», «ТЮГ-2009». У 2006, 2007, 2008, 2010, 2011 рр.трупа театру стала переможцем огляду-конкурсу прем'єрних вистав Придніпров'я «Січеславна». Театр неодноразово ставав лауреатом фестивалю»добрий Театр".
 
Карта