У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Новини

Новий сингл гурту JULINOZA

Новий сингл гурту JULINOZA

12 січня 2021
У новому синглі гурт JULINOZA виступає за збереження природного потенціалу планети та України.
 
Гурт JULINOZA презентує сингл-маніфест «Край Дивних Мрій» в абсолютно новому звучанні, який закликає до збереження природного потенціалу планети та захисту тварин від насилля.
 
Трек був написаний у період карантину, коли музиканти особливо гостро відчували потребу в об’єднанні з усім світом, для створення кращого майбутнього та звернення уваги на важливі глобальні питання. 
 
Широку популярність колектив JULINOZA отримав після участі в таких телешоу, як: "Голос Країни", "Нацвідбір Євробачення", "Танці з зірками". Музиканти представляли Україну на багатьох міжнародних фестивалях. Лідер і композитор колективу Юлі Запорожець є лауреатом багатьох міжнародних конкурсів (фортепіано, композиція, вокал). Юлі пише музику для фільмів, мультфільмів, мюзиклів, а також симфонічну і камерну неокласику.
 
Музику гурту можна почути у документальному фільмі про Чорнобильську АЕС «Розщеплені на Атоми» каналу 1+1; у серіалах Нового Каналу, таких як: «Київ Вдень та Вночі», «Fake» та у багатьох проєктах українського телебачення.