У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Літній театр "GORSAD"

вул. Дерибасівська
Саме поняття «Літній театр» за ним закріпилося в другій половині 1940-х років, коли він став іменуватися «Літнім театром Одеської філармонії».
 
Сьогодні Літній театр в Горсаду - це відкритий простір для організацій фестивалів, концертів, виставок. На території є арт галерея, арт-салон та кафе.
Літній театр в Горсаду - пам'ятник архітектури і символ любові до міста Одесі
 
Коли приїжджаєш до Південної Пальміри, важко вирішити: куди піти в Одесі? Хочеться подихати повітрям, побути біля моря, відвідати театр і погуляти по місту. І все це одночасно. Тоді вибір очевидний: Літній театр Одеса! Перебувати він в Горсаду, найстарішому громадському просторі, недалеко від Морського вокзалу.
 
Новий сезон в Літньому театрі GORSAD Odessa
 
Восени 2020 го, в рік столітнього ювілею, Апеляційний суд підтвердив статус Літнього театру в списку пам'яток садово-паркової архітектури.
 
В 2021 році Літній театр чекає новий сезон, вистави під відкритим небом і глядачі, без яких будь-який театр - тільки сцена і стільці. Приходьте до Літнього театру в Горсаду в Одесі і отримаєте все відразу: море, літо, культурні розваги та дотик до історії міста!

Минулі події