Новини

Телеверсія концерту ОЕ отримала фестивальну премію

Телеверсія концерту ОЕ отримала фестивальну премію

29 червня 2015

Телеверсія концерту гурту «Океан Ельзи», що транслювався в прямому ефірі телеканалу «1+1» 24 серпня 2014 року, отримала премію «Silver Screen» на американському кінофестивалі US International Film & Video Festival. Усього на фестиваль було подано понад 1000 заявок із 34 країн світу, повідомляє сайт телеканалу.

Нагадаємо, шоу відбулося на «Арена Львів» у рідному місті музикантів в рамках ювілейного українського туру команди. Концерт тривав близько 3.5 годин.

Уперше в історії українського ТБ трек-лист для концерту склали глядачі за допомогою попереднього голосування на сайті телеканалу. Одним з найбільш вражаючих моментів телеверcіі концерту стало виконання гімну України гуртом «Океан Ельзи» разом з 40-тисячною аудиторією "Арена Львів".

Режисером телетрансляції став Андрій Музика, оператор-постановник - Володимир Гуєвський, звук - Віталій Телезін, ідея - Святослав Вакарчук, Олександр Ткаченко, реалізація - Вікторія Лєзіна -Масляна, Христина Шкабар, Альона Єремєєва, Ольга Михальченко, Юрій Калиновський і вся команда «1+1 Production». Візуальне оформлення концерту також розробили фахівці «1+1 Production».

US International Film & Video Festival заснований в 1967 році і є одною з провідних міжнародних подій. Фестиваль нагороджує найкращих у сфері документалістики, телевізійних серіалів і розважальних програм.

Відзначимо також, що на початку цього року на екрани кінотеатрів вийшла концертна стрічка «OE.20 Live in Kyiv» із записом ювілейного шоу команди на столичному НСК «Олімпійський» влітку 2014-го року.