У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Новини

Нові кліпи: ТНМК, Бумбокс, PianoБой, Інді.Я та Sexinspace

13 січня 2016
Нове відео гурту Інді.Я на пісню "Le Froid" (Холод) присвячене пам'яті Альони Грибової - дівчині головного героя кліпу, яка передчасно пішла з життя минулого року:
«Нам передусім хотілося показати нашого друга Костю, яким він є. З його мотоциклом. Він їде сонячним днем сам, вздовж лісу і ніщо не видає його болю. Особливо недоречними у таку мить можуть стати такі випадкові «придурки», з ролями яких прекрасно впоралися наші друзі Макс Гелевера та Вова Че. Це – життя... з його двоїстістю, трагічністю та фарсом, - розповідає вокалістка гурту Катерина Рокова. - Текст пісні сумний, просякнутий розпачем, але ми намагалися зняти гарне, сонячне відео. Бо передусім воно - про любов, яка назавжди залишиться поруч... навіть якщо зупинилося серце».
 
PianoБой приєднався до проекту-триб’юту гурту «Мумий Тролль», перегравши трек «Утекай». Кліп, режисером якого виступив Стас Гуренко, було відзнято одним планом. За словами Дмитра Шурова, найважчим для нього було вивчити текст композиції :)
 
 
«Бумбокс» із гуртом Дмитра Шурова «PianoБой» представили кліп на спільний трек «Этажи». Комопзиція вже знайома шанувальникам, адже впродовж останніх місяців музиканти регулярно виконували її на всіх концертах. Наразі дійшла справа і до екранізації. У кліпі окрім виконавців з’явились також і їхні друзі та колеги, що переважно лишаються поза об’єктивом. Так, зокрема, директору «Бумбокса» Алексу Согомонову виділили у кліпі окрему роль – прибиральника готелю, а штатний віджей гурту Кирило Виноградов (VJ Kosmos) зіграв оператора-любителя. Режисер відео – Володимир Лерт.
 
 
Розтягнувши розмови довкола прем’єри кліпу «Шоколад» на цілих два місяці (співчуваємо терплячим шанувальникам) ТНМК нарешті виклали його для перегляду в інтернеті. Режисер – Ольга Навроцька.
 
 
Дебютний трек «Glitter&Pain» електропоп дуету «Sexinspace», що є сайд-проектом учасника «Маракеш» Марка Гриценка та вокалісти Дарії Чепель, став саундтреком нової реклами бренду «Shake». Режисер відео Марк Р. Вілкінс – відомий фахівець із візуальних ефектів та рекламного відео, який двічі вигравав золотого у Каннах та ряд інших престижних нагород на міжнародних конкурсах. Відео знято із застосування ефекту «замороження часу», також відомого як «time slice».