У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Новини

Концерт пам'яті Кузьми викладений в мережу

Концерт пам'яті Кузьми викладений в мережу

2 червня 2015

Телевізійна версія концерту пам’яті фронтмена «Скрябіна» Андрія Кузьменка викладена в мережу. Ознайомитися з фільмом, що триває дві з половиною години, можна тут.

Нагадаємо, триб’ют-концерт пам’яті Кузьми відбувся в Києві 20 травня і зібрав усіх найвідоміших виконавців України. Віддати шану своєму покійному колезі зібралися Святослав Вакарчук, Андрій Хливнюк, Ірина Білик, Іван Дорн, Руслана, Наталя Могилевська, Валерій Харчишин, Марія Бурмака, Олександр Положинський, Олександр Пономарьов та інші артисти, які виконали пісні «Скрябіна» в супроводі музикантів гурту.

Андрій Хливнюк з «Бумбокс» заспівав відому пісню «Спи собі сама», Потап і Настя виконали хіт «Ти мені не даєш», Іван Дорн звернувся до оригінальної версії «Танцю пінгвіна», а Олександр Положинський заграв «Історію». На сцену один за одним виходили «Брати Гадюкіни», Loboda, Фагот (ТНМК), Dzidzio, Віктор Павлік, Тарас Чубай, Дмитро Шуров (Pianoбой), Тарас Тополя («Антитіла»), Женя Галич (O.Torvald), Оля Полякова, Олег Собчук (С.К.А.Й.), Пающіе Труси та ін.

Завершили меморіальний концерт Святослав Вакарчук та Ірина Білик, які заспівали дуетом пісню «Мовчати». Нагадаємо, Ірина брала участь у записі оригінальної версії цієї композиції в 2003-му році.

Телетрансляція концерта відбулася 1 червня на телеканалі «1+1».

Ще одна подібна акція відбудеться 21 червня у Львові – рідному місті Кузьми Скрябіна. КВИТКИ на цей концерт можна придбати на сайті Інтернет-Білет за посиланням