У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Новини

Дуэт Джамалы и Хлывнюка - песня года

Дуэт Джамалы и Хлывнюка - песня года

5 січня 2015

Дует Джамали і Хливнюка - пісня року

Дуетний трек Джамали та Андрія Хливнюка «Злива», що вже кілька тижнів поспіль лідирує в «Народному хіт-параді» @music, очолив рейтинг кращих пісень року на іншому культурно-просвітницькому сайті – CultProstir.com.ua. Нагадаємо, композиція записана до річниці Майдану і присвячена цьогорічним подіям в Україні.

На звання кращої пісні також висувались «Дзеркало» ТНМК, «Де ти є» Epolets, «Made in Ukraine» «Братів Гадюкіних», «Брат за брата» Kozak System, відразу два номери від ONUKA – «Misto» та «У тебя такие глаза», а також народна «Путін х*ло».

Джамала також була визнана «Голосом року» з-поміж таких кандидатів, як Святослав Вакарчук, Женя Галич, Антон Слєпаков та ін. – не тільки за свої вокальні здібності, але й через свою чітку громадянську позицію.

Вищезгадана ONUKA – проект колишньої учасниці Tomato Jaws Нати Жижченко – лідирувала одночасно в двох категоріях: відкриття року та краща платівка року («ONUKA»). Конкурентами в останній номінації виступали роботи 5Vymir, Sophie Villy, Zapaska, Somali Yacht Club, Cepasa, Івана Дорна, O.Torvald, «Братів Гадюкіних» та ТНМК.

Кліпом року визнане відео «Родина» Pianoбой, що обійшов за кількістю відданих голосів «Knock Knock» Brunettes Shoot Blondes, «Мишка виновен» Івана Дорна, «Долетим» Sunsay та «More Fire» Cherry-Merry. Найбільш енергійним гуртом року стали O.Torvald, чий концерт в столичному клубі Atlas також номінувався на звання найвизначнішої концертної події в 2014-му.