В связи с военным положением часть мероприятий не состоится. Следите за информацией на страницах событий.

Новости

Тартак завершив запис нового альбому

Тартак завершив запис нового альбому

19 августа 2015
Фронтмен «Тартака» Сашко Положинський повідомив про завершення роботи над новою платівкою гурту. За словами музиканта, далеко не все сталося як мріялося, але єдине тішить – альбом таки завершено.
 
"Вислуховую" новий альбом "Тартака", - написав Сашко на своїй Facebook-сторінці. - На жаль, не вдався він таким, про який мріялося. Ще прикріше, що не змогли ми його видати тоді, коли мені дуже хотілося. І навіть тоді, коли я просто сподівався. І навіть тоді, коли я визначив для себе останній вдалий момент, теж видати його вже не вдається. Одне тішить - який не який, а він вже є.
 
Інші подробиці нової роботи гурту поки не відомі.
 
Нагадаємо, новий альбом стане послідовником виданої 2012-го року «Сімки». Протягом останніх двох років «Тартак» встиг презентувати нову пісню «Люта зима» і кліпи на треки «Як Усі» і «Просто ніжно так» з альбому «Сімка», а також екранізацію пісні «Майже на», виданої ще на платівці 2010-го року «Опір матеріалів».
 
Навесні цього року «Тартак» разом з гуртом «Танок на Майдані Конго» і співачкою Діаною Месс записали пісню «Нам пощастить» на згадку про свого колегу Андрія Лободу. Фронтмен команди «Хорта» помер в січні 2015-го в результаті важкої хвороби.