У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Новини

Заходи ВІДБУДУТЬСЯ у БЕЗПЕЧНОМУ форматі

Заходи ВІДБУДУТЬСЯ у БЕЗПЕЧНОМУ форматі

30 вересня 2020
Шановні глядачі! 
 
Концерти ВІДБУДУТЬСЯ у БЕЗПЕЧНОМУ форматі згідно карантинних вимог,  Постанови КМУ № 848 від 16.09.20 та Постанови КМУ № 641 від 22.07.20.  Наповненість залів – 50%.  
Дотримуйтесь маскового режиму та будьте здорові!
 
 
Товариство з обмеженою відповідальністю «ІНТЕРНЕТ-БІЛЕТ» висловлює Вам свою повагу та повідомляє наступне.
 
Відповідно до інформації, розповсюдженої у мережі Інтернет, на засіданні Кабінету Міністрів України, 11 березня 2020 року, вирішено ввести обмеження на проведення масових заходів, у яких запланована участь 200 та більше осіб, строком до 31 жовтня поточного року.
 
У зв’язку із викладеним, ТОВ «ІНТЕРНЕТ-БІЛЕТ» повідомляє, що заходи, які не відбудуться у зв’язку із рішенням прийнятим Урядом, будуть перенесені на іншу дату.
Квитки, придбані на заходи, які перенесені, є дійсними на нові дати і не потребують обміну. У зв’язку із тим, що зміна дат проведення заходів відбулася внаслідок обмежень, прийнятих Урядом та сталася не з вини організаторів гастрольних заходів, грошові кошти, сплачені за квитки поверненню не підлягають.
 
Слідкуйте за оновленням інформації про зміну дат проведення заходів на сайті internet-bilet.ua  а також у касах ТОВ «ІНТЕРНЕТ-БІЛЕТ».
 
Заздалегідь вдячні за розуміння.
 
12 березня 2020 року
Керівник ТОВ «Інтернет – Білет» Барашкова С. А. 
 
_______________
 
ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ:
 
Ми розуміємо важливість швидкого інформування про зміни, намагаємося оперативно оновлювати дані. Просимо з розумінням та терпінням поставитися до обставин. Описи подій змінюються по мірі укладання домовленостей між артистами, організаторами та концертними майданчиками, будь ласка, слідкуйте за оновленням на нашому сайті.
 
ПРО КВИТКИ
Процедура повернення грошей за події, які будуть скасовані організаторами, буде роз'яснена додатково. За перенесені події повернення коштів не здійснюватиметься.
 
ПРО НОВУ ДАТУ ПОДІЙ
Всіх покупців квитків ми сповістимо про зміни дати подій в зручний спосіб. Також інформація з'явиться в описі на сторінці події.
 
ЗАПИТАННЯ ТА ВІДПОВІДІ
Відповіді на всі запитання стосовно подій та квитків можна отримати написавши нам листа на електронну адресу [email protected] або подзвонивши до нашого колл-центру 380970007040380660007040. Навантаження на співробітників колл-центру зараз дуже велике. Візьміть до уваги, що лінія перевантажена і вам доведеться чекати. Якщо не можете додзвонитись надішліть, будь ласка, електронного листа.
 
Дякуємо кожному із вас за розуміння! Це тимчасова ситуація, вже незабаром ми всі відвідаємо концерти улюблених артистів, вистави та різноманітні шоу. Бережіть себе!