У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Новини

Група Kadnay презентувала неординарний сингл для "Євробачення-2017"

Група Kadnay презентувала неординарний сингл для "Євробачення-2017"

29 січня 2017
Нещодавно група Kadnay офіційно презентувала авторський сингл, записаний для участі в півфіналі нацвідбору "Євробачення-2017".
 
Хлопці представлять трек на суд глядачів і журі в третьому відбірковому турі, який відбудеться 18-го лютого. "Freedom In My Mind" - черговий привід оцінити музичну цілісність групи, єдність мислення натхненників цього проекту і загальний космічний позитив фронтменів Kadnay.
 
Автори тексту - Марія Срібло, Дмитро Каднай. Музику написав клавішник, гітарист і DJ Філ Коляденко і лідер групи Дмитро Каднай.
"Freedom In My Mind" як не можна краще відображає те, в якому напрямку музиканти рухаються в даний момент, ніж зараз дихають і наповнюються. Мабуть, найкращий спосіб для музикантів, які переслідують DIY (Do It Yourself) ідеологію - саме такий.
 
Новий сингл - це новий меседж музикантів незалежного напрямки всім нам.
"Коли ти відчуваєш свободу в голові, позбавлятися від страхів, непотрібної" шкаралупи "і впевнено йдеш до своєї мети - це і є справжня свобода. Кожен з нас особливий. Кожен може добитися все чого забажає. Чи не здавайся! Іди до кінця! Немає нічого неможливого. "
 
Національний відбір «Євробачення-2017»:
 

Замовити квиток