У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Новини

O.TORVALD презентував сингл і відеокліп # Нашілюдівсюді

O.TORVALD презентував сингл і відеокліп # Нашілюдівсюді

2 липня 2016
Женя Галич, лідер гурту O.Torvald: "Ким би ви не були, чим би не займалися, яку б музику б не слухали, яку музику б не грали - наші люди скрізь. Цінуйте кожен момент свого життя, відчувайте його і людей навколо. Цей кліп про вас і для вас ".
 
# Нашілюдівсюді - перший сингл з нового, п'ятого альбому групи, реліз якого відбудеться 1 вересня 2016 року. Сингл # Нашілюдівсюді створили музиканти команди разом з саундпродюсером з Білорусі Кирилом Матюшенко. Під час студійної роботи над треком, O.Torvald скликали десятки своїх фанів і записали їхні голоси, які тепер звучать у фінальній частині треку. У відеороботі використані власні і запозичені архівні матеріали різних часів, а також знято сучасний O.Torvald, як він є влітку цього року. Ексклюзивна прем'єра кліпу для фанів групи відбулася 21 червня на сторінці vk.com/otorvald # Нашілюдівсюді.
 
Музика - Денис Мізюк і Женя Галич, слова - Женя Галич, саундпродюсер - Кирило Матюшенко (Mickey), студія - O.Torvald, оператор - Михайло Мироненко Вікторович, режисер - Ross Lane.
 
Восени 2016 O.Torvald планують всеукраїнський тур, під час якого наживо представлять публіці новий альбом.
 
У травні 2016 відбулася презентація відео на саундтрек O.Torvald до серіаліті "Київ днем і вночі", який режисер Кадим Тарасов створив разом з командою Нового каналу.