У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Новини

Фронтмен O.Torvald дебютує в кіно

Фронтмен O.Torvald дебютує в кіно

12 грудня 2015
Фронтмен української рок-групи O.Torvald Євген Галич дебютує в кіно. Музикант прийняв запрошення знятися в новому фільмі Олексія Шапарева під назвою «Правила бою». Як повідомив рокер в нещодавньому інтерв’ю Gazeta.Ua, в «Правилах бою» він гратиме боксера, а його екранним батьком стане відомий актор Олексій Горбунов.
 
«Мені подзвонив режисер і каже: "Мені потрібен негативний персонаж у фільм, а найнегативніший персонаж, якого я знаю, це ти», - розповідає Галич. - Роль велика, головна, я завжди дуже хотів зіграти негативного персонажа».
 
Нагадаємо, Олексій Шапарев відомий роботою над фільмом «Київський торт» і серіалом «Гвардія».
 
Що стосується O.Torvald, то 11 та 12 грудня гурт відіграє два великих концерта в Києві, розділених по гендерній специфіці – один з них призначений для хлопців, інший – для дівчат.
 
«Це звичайна світова практика, коли команда грає два концерти поспіль, тому що зал не вміщує всіх бажаючих, - пояснює Євген Галич. – Але це не просто два виступи, ми вирішили розважитися і зробити 11 грудня концерт виключно для дівчат – там будуть гарні пісні про кохання; а 12 грудня зробимо концерт для хлопців. Для них готуємо «важку» програму, треш і угар – будуть одні боєвики! Звичайно, ніхто не забороняє дівчатам, якщо вони хочуть послухати щось важке, прийти 12 грудня, а хлопцям, якщо вони хочуть підчепити якусь кралю – 11-го. Буде круто!».