У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Новини

Антитіла оприлюднили назву нового альбому

Антитіла оприлюднили назву нового альбому

14 травня 2015

Поп-рокери «АнтитілА» нарешті оприлюднили назву свого нового альбому, його обкладинку та трек-лист. Четверта за ліком платівка у дискографії Антитіл «Все красиво» вийде наприкінці травня. Альбом міститиме 10 треків, враховуючи й презентовану раніше пісню «Завжди моя». Випуском та розповсюдженням альбому займатиметься українська рекордингова компанія Comp Music.

Автором фото, взятим за основу обкладинки, став барабанщик Антитіл Денис Швець. «Фото було зроблено на мобільний телефон в Києві, неподалік будинку, де я мешкаю, - говорить музикант. - В центрі композиції розташований трикутник, знаковість і символізм якого має неабияку силу, що ускладнюється наявністю додаткових трьох трикутників. В своєму інстаграм я так і назвав фото: «Три Трикутника в Трикутнику». Як і більшість фото, які я роблю, ця фотографія була зроблена випадково. Вже потім ти виявляєш в ній сенс, а також певний символізм».

Презентація альбому «Все красиво» та нової концертної програми групи АнтитілА відбудеться 23 травня у Києві, в концертному залі Sentrum.

БИЛЕТЫ на концерт можно приобрести по ссылке

Самі музиканти говорять про альбом, як такий, що «приховує в собі багато сюрпризів …, багато змісту. За півтора року з часу видання передостанньої платівки АнтитілА стали дорослішими. Нам є багато чого сказати та чим поділитися зі своїми слухачами».

Нагадаємо, «Все красиво» стане послідовником платівки 2013-го року «Над полюсами».

Трек-лист «Все красиво»:

1. Все красиво
2. Хороша пісня
3. Дій
4. Мені тебе мало
5. Лампа
6. Ярмо
7. У книжках
8. Молоком
9. Завжди моя
10. Все красиво (DJ Konstantin Ozeroff & DJ Sky Remix).