У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Новини

Мэрлина Мэнсона разогреет Qarpa

7 грудня 2012
Стало известно, кто выступит на разогреве у легендарного шок-рокера Мэрилина Мэнсона во время его киевского концерта 20 декабря. Из 7 команд менеджеры Мэнсона выбрали группу Qarpa. Ее конкурентами были Dead Boys Girlfriend, Seahorse, Fontaliza, Respect Your Mom, Alter Ego Project, Aftermoon.
 
«Дуже вдячна фанам за підтримку і толерантність - стояли за нас горою, не піддаючись на провокації і троллінг. Сподіваюся, що так само багато наших прихильників буде і на самому концерті», - сказала Ірена Карпа. - «Ми з Артимом (гітаристом «Qarpa») любимо Менсона давно та ніжно. У нього і музика крута, і шоу, і образи».
 
«Мерилін дійсно професійно «епатажний». Його творчість зі змістом, з такою іронією, на яку мало хто здатен. Ну і крім всього іншого, Менсон ще й дуже... душевна і мила людина, яка у важку хвилину й за аспірином для незнайомців у гримерку збігає», - додала фронтвумен колективу. 

Qarpa была основана известной украинской писательницей, журналисткой Иреной Карпой. Фактически, формация существует с 1992 года (прошлые названия: Fuck! Submarine, Фактично Самі) и выпустила уже 7 альбомов.
 
 
Напомним, что Мэрилин Мэнсон выступит в киевском Дворце Спорта 20 декабря 2012 года. Купить билеты на Мэнсона можно на нашем сайте.