У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Resto Park "Традиція", аквазона "Літо"

вул. Свердлова, 42а, Подвірки, Харківська обл
Аква зона «Літо» - найкраще місце для організації і проведення різних корпоративних заходів до 1500 гостей, сімейного свята або просто відпочинку з друзями.
 
Наша команда професіоналів допоможе Вам провести першокласний корпоративне свято і справити позитивне враження на співробітників і партнерів Вашої компанії.
 
Ми кожен раз разом з Вами святкуємо дні народження, ювілеї, корпоративні заходи і веселимося на вечірках. Для нас важливо, щоб Ваша історія в Resto Park «Традиція» залишила тільки самі незабутні спогади. Тому ми потурбувалися про комфорт Ваших гостей. Наші досвідчені кухарі приготують Вашим гостям кращі частування європейської та сучасної кухні. Вони вміють створювати не просто кулінарні шедеври, але знають, як їх ефектно подати. А команда наших професіоналів - офіціантів - покажуть вищий клас по сервісу.
 
Шатер на території аква зони «Літо» призначений для проведення головної, грандіозної частини Вашого корпоративного свята. У ньому можна влаштувати видовищне шоу, що дозволяє втілити самі незвичайні ідеї світлових вистав. Технологічні можливості також дозволяють провезти концерт будь-якої конфігурації і танцпол для найгучнішою вечірки. А звукоізоляція простору дозволяє не турбуватися про тимчасові і звукових обмеженнях.
 
Завдяки десятиметрової куполу намету у Вас є можливість встановити складні декорації і підвісні конструкції, які точно не залишать байдужими Ваших співробітників і партнерів. Можливо провести закриті заходи абсолютно будь-якого формату і масштабу, перетворивши Ваше подія в феєричний перформанс.
 
Ми розуміємо, як важливо підкреслити імідж Вашої компанії, тому Resto Park «Традиція» подбає про високоякісному сервісі, високу кухню і незабутній атмосфері на Вашому заході.
Мапа


Минулі події