У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Новини

Телеверсія концерту ОЕ отримала фестивальну премію

Телеверсія концерту ОЕ отримала фестивальну премію

29 червня 2015

Телеверсія концерту гурту «Океан Ельзи», що транслювався в прямому ефірі телеканалу «1+1» 24 серпня 2014 року, отримала премію «Silver Screen» на американському кінофестивалі US International Film & Video Festival. Усього на фестиваль було подано понад 1000 заявок із 34 країн світу, повідомляє сайт телеканалу.

Нагадаємо, шоу відбулося на «Арена Львів» у рідному місті музикантів в рамках ювілейного українського туру команди. Концерт тривав близько 3.5 годин.

Уперше в історії українського ТБ трек-лист для концерту склали глядачі за допомогою попереднього голосування на сайті телеканалу. Одним з найбільш вражаючих моментів телеверcіі концерту стало виконання гімну України гуртом «Океан Ельзи» разом з 40-тисячною аудиторією "Арена Львів".

Режисером телетрансляції став Андрій Музика, оператор-постановник - Володимир Гуєвський, звук - Віталій Телезін, ідея - Святослав Вакарчук, Олександр Ткаченко, реалізація - Вікторія Лєзіна -Масляна, Христина Шкабар, Альона Єремєєва, Ольга Михальченко, Юрій Калиновський і вся команда «1+1 Production». Візуальне оформлення концерту також розробили фахівці «1+1 Production».

US International Film & Video Festival заснований в 1967 році і є одною з провідних міжнародних подій. Фестиваль нагороджує найкращих у сфері документалістики, телевізійних серіалів і розважальних програм.

Відзначимо також, що на початку цього року на екрани кінотеатрів вийшла концертна стрічка «OE.20 Live in Kyiv» із записом ювілейного шоу команди на столичному НСК «Олімпійський» влітку 2014-го року.